Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

A magabiztos előadás - Alapozó előadás


Up Center

2018. április 25. 18:00

Para előadást tartani? Lámpaláz, bizonytalanság, értetlen(nek tűnő) tekintetek, rohanó idő... ezek leküzdhető akadályok. Segítünk abban, hogy te és a közönséged is élvezze, amikor Te vagy a reflektorfényben.

A Túlélőkészlet Egyetemhez előadásokon olyan kérdéseket vetünk fel és válaszolunk meg, amikkel az egyetemi évek során biztos, hogy rendszeresen találkozol, de nem képezik a tananyagot. Nem egyértelmű a követelmény, unalmas a referátum, rengeteg szöszöléssel jár a feladat... ha egyetemista vagy, biztos találkoztál már ilyen helyzetekkel. Olyan eszközöket szeretnénk a kezedbe adni, olyan készségeket fejleszteni, amik segítenek túllendülni ezeken az akadályokon, és általuk többet tudsz magadból kihozni, hatékonyabb lehetsz az egyetem alatt és után. Mindezt a tudást nem egyetemi keretek között, hanem otthonos környezetben, egy ital mellett sajátíthatod el.